Privacy

MARCEL VERVUURT

PHOTOGRAPHY & VISUALS

WIE ZIJN WIJ?

 

Marcel Vervuurt Photography & Visuals, gevestigd aan Adriaen van de Vennestraat 2, 4336 DG Middelburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
Adriaen van de Vennestraat 2
4336 DG MIDDELBURG
www.marcelvervuurt.coml
E-mail: info@marcelvervuurt.com
Tel.:  +31-(0)6 132 44 925

Marcel Vervuurt is de Functionaris Gegevensbescherming van Marcel Vervuurt Photography & Visuals. Hij is te bereiken via info@marcelvervuurt.com

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Marcel Vervuurt Photography & Visuals verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

 

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@marcelvervuurt.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN


Marcel Vervuurt Photography & Visuals verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Het versturen van onze nieuwsbrief
  • U te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

 

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN


Marcel Vervuurt Photography & Visuals bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar bij het bewaren van uw gegevens.

Deze bewaartermijn geldt voor de volgende categorieën:

  • Verplichting voor bewaren van boekhouding en administratie
  • Belastingdocumentatie en rapportages van leveringen van goederen, geïmporteerde en geëxporteerde goederen en andere relevante gegevens
  • Betalingsoverzicht/facturen
  • Bestellingen, bewijzen levering van bestellingen
  • Alle inkooprapporten van goederen, import en export

 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN


Marcel Vervuurt Photography & Visuals deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens te zorgen. Marcel Vervuurt Photography & Visuals blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN


Marcel Vervuurt Photography & Visuals gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@marcelvervuurt.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Marcel Vervuurt Photography & Visuals zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Marcel Vervuurt Photography & Visuals wil u er ook op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

 

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN


Jouw privacy is belangrijk, dus we nemen de beveiliging van je gegevens heel serieus. We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en blijven. Bij de beveiliging van je gegevens houden we rekening met de eventuele verwerkingsrisico’s van je gegevens: bijvoorbeeld wanneer deze verloren gaan of onrechtmatig worden gebruikt. Hieronder zetten we een aantal van onze beveiligingsmaatregelen voor je op een rij.

  • We zorgen ervoor dat je account beveiligd is en dat niemand van buiten of binnen kan inloggen en zo bij je gegevens kan komen. Onder andere je wachtwoord wordt versleuteld bij ons opgeslagen.
  • We voorzien onze website en app regelmatig van automatische veiligheidsscans.
  • Communicatie via de website, e-mail of app vindt versleuteld en veilig plaats.
  • We houden continu in de gaten of er (stiekem) inbraakpogingen worden ondernomen. Wij repareren kwetsbaarheden en nemen maatregelen bij inbraak.
  • We gebruiken de laatste technologieën en software.
  • We hebben veel systemen die met elkaar communiceren. We zorgen ervoor dat we gegevens veilig en gecontroleerd van het ene naar het andere systeem sturen.
  • Wij beschermen onze systemen tegen malware, virussen, cryptoware en hacking software.
  • Alleen medewerkers van Marcel Vervuurt Photography & Visuals die toegang tot je gegevens nodig hebben om hun werk te kunnen doen, kunnen bij je gegevens.
  • We loggen pogingen tot inbraak en het gebruik van je gegevens door onze medewerkers, zodat we kunnen bijhouden wat er gebeurt.
  • Derde partijen die toegang nodig hebben tot je gegevens zijn verplicht om passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen te nemen en hun medewerkers tot geheimhouding te verplichten.

MARCEL VERVUURT

PHOTOGRAPHY & VISUALS


Sinds 2006 actief op het gebied van fotografie, video en visualisaties

CONTACTGEGEVENS


Adriaen van de Vennestraat 2,

4336 DG Middelburg

Email: info@marcelvervuurt.com

Phone: (31) 6132 44 925

OPENINGSTIJDEN


Maandag – vrijdag:
9:00-17:30 uur

(op feestdagen zijn wij gesloten)


© COPYRIGHT MARCEL VERVUURT PHOTOGRAPHY & VISUALS – ALL IMAGES AND CONTENT