top of page

Bedrijfsfotografie

In een wereld waar beelden constant op ons afkomen, is het als bedrijf essentieel om op te vallen en de aandacht te trekken.

In een wereld waar beelden constant op ons afkomen, is het essentieel om op te vallen en de aandacht te trekken. Of het nu gaat om uw online aanwezigheid, zakelijke rapportages of sociale media, visuele content speelt een cruciale rol. Uw klanten verwachten kwaliteit en professionaliteit, en bedrijfsfoto's en video's zijn daarom onmisbaar in uw marketingstrategie.

Ik specialiseer me in het creëren van hoogwaardige foto's en video's voor uw bedrijf. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, zakelijke evenementen of promotionele content, ik lever beelden die uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigen.


Tarieven

Elke opdracht is uniek, en mijn tarieven worden bepaald op basis van de benodigde tijd, prestatie en het type fotografie dat uw bedrijf vereist. Hoewel elke offerte op maat wordt gemaakt, geef ik u graag een indicatie van mijn tarieven:


  • Uurtarief bedrijfsfotografie: €125,00

  • Halve dag tarief (max. 4 uur) bedrijfsfotografie: €475,00

  • Volledige dag tarief (max. 8 uur) bedrijfsfotografie: €900,00

  • Uurtarief digitale nabewerking fotografie: €50,00

  • Uurtarief digitale nabewerking video: €65,00

  • Reiskostenvergoeding: €0,35 per kilometer plus reistijd (€45,00 per uur) voor locaties buiten Zeeland.


Alle tarieven zijn excl. BTW


Indien u interesse heeft in een gepersonaliseerde offerte, aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw project te bespreken. Ik sta klaar om uw specifieke wensen te bespreken en een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.
Bedrijfsfotografie in topkwaliteit

bottom of page