top of page

Vastgoedpresentatie

Optimaliseer uw vastgoedpresentatie met gespecialiseerde diensten

 

Ontdek de passie en het vakmanschap voor vastgoedpresentaties met het uitgebreide dienstenaanbod. Streeft u er net zoals ik naar om uw woning of bedrijfspand op de meest effectieve manier te presenteren aan potentiële kopers? Verken hieronder de diverse mogelijkheden voor optimale zichtbaarheid en aantrekkingskracht.

Mogelijkheden voor geoptimaliseerde Vastgoedpresentatie:

 1. Professionele Fotografie: met jarenlange ervaring leg ik de essentie van uw vastgoed vast met oog voor detail en esthetiek.

 2. virtuele tor en 360-graden beleving: bied potentiële kopers een meeslepende ervaring met interactieve 360-graden beelden, waardoor ze virtueel door de ruimtes kunnen navigeren.

 3. Sfeervolle video: breng uw vastgoed tot leven met sfeervolle video's die de unieke kenmerken van uw pand benadrukken.

 4. Drone- en hoogtefotografie: Laat uw vastgoed vanuit een indrukwekkend perspectief zien met adembenemende luchtfoto's die de omgeving en de architectuur accentueren.

 5. Inmeten volgens Meetinstructie: Zorg voor nauwkeurige en conforme metingen van uw vastgoed volgens de geldende meetinstructies.

Ontdek hoe uw woning- of bedrijfsaanbod op de meest aantrekkelijke wijze in de schijnwerpers kan worden gezet. Bekijk hieronder de gedetailleerde mogelijkheden en laat uw vastgoed stralen op het digitale podium.

DSC00752.jpg
FUNDA compleet presentatie

Funda is voor de meeste woningzoekers de eerste plaats waar inspiratie wordt opgedaan. Hoe completer de presentatie op Funda is, des te beter beeld een toekomstige koper krijgt van een woning in de verkoop. Een complete FUNDA woningpresentatie bestaat uit:

 • Fotoreportage

 • 360-graden fotografie

 • Inmeten, plattegronden en meetrapport

 • Woningvideo

 • Optioneel: Matterport Virtuele tour en hoogtebeelden

DSC00725.jpg
PREMIUM woningpresentatie

De basis voor de presentatie is de woningfotografie of ook wel vastgoedfotografie. Heeft u een bijzondere woning, woont u op een mooie locatie of verdient uw de presentatie van uw woning gewoonweg een uitgebreidere aanpak dan wordt de reportage uitgebreid met hoogtefoto's met behulp van een hoogtemast of een drone, een volledige virtuele tour door uw woning en sfeervolle videoreportage met omgevingsbeelden voor het complete plaatje

 • Uitgebreide fotoreportage met hoogtefoto's

 • 360-graden fotografie

 • Matterport Virtuele tour

 • Inmeten, plattegronden en meetrapport

 • Sfeervolle woningvideo met drone-beelden en omgevingsbeelden

Blvd-Bankert-572-4.jpg
bottom of page